Feest & Sport Hijfte V.Z.W. 0644 925 680

Voorzitter Feestcomité: Erwin Van Damme, Hoekskensstraat 113, Lochristi. Tel:09 355 63 67

www.lochristi-hijfte.be | e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Uitslag kermistombola 2022 :

uitslag tombola kermis hijfte 2022

Beste bezoeker van onze website,

Het is weer voorbij die mooie zomer… Inderdaad een mooie song maar ook werkelijkheid. Onze activiteiten van deze zomer kunnen zeker als een succes beschouwd worden gezien het talrijk opgekomen publiek, en ook de positieve respons die we mogen ontvangen hebben, waarvoor heel veel dank. We mogen dan ook niet vergeten om aan alle medewerkers een dikke merci te zeggen voor hun geleverd werk.

Zoals ieder jaar kijken wij nu uit naar onze eerstvolgende activiteit en dat is het bezoek van de Sint aan de kinderen van Hijfte. Ook dit jaar, meer bepaald op3 december aanstaande, zal de goede brave Sint langskomen met lekkers voor alle kinderen die een aanvraag indienen. Zeker doen, later volgt hierover meer.

Wij wensen aan iedereen het beste toe in deze moeilijke periode, en hopen dat iedereen in een warme huiselijke sfeer de winter kan doorbrengen.

En ja, graag zien we jullie in 2023 allen terug.

Voorzitter : E. Van Damme, Ondervoorzitter : Klaus De Schoenmacker, Secretaris : H. Lafaut, Schatbewaarder : E. Van De Casserie, Leden : A. De Clercq, A. Eliano, L. De Laet, I. Lybaert, D. Rouges, J. Van Malcot.