Beste bezoeker,

De Reinaertfeesten zijn voorbij, en is de volgende activiteit onze jaarlijkse uitstap waarop we graag iedereen uitnodigen aan deel te nemen.

Woensdag 27 juli trekken we er terug op uit.

Dit jaar staat onze uitstap in de richting en omgeving Antwerpen.

’s Morgens vertrekken we om 9:00 u aan Café “Center”, waar we om te beginnen een bezoek brengen aan “Het Karrenmuseum” te Essen.

 

Het klinkt misschien een beetje gewoon, maar eens ter plaatse sta je versteld van de vele vervoermogelijkheden die het leven vroeger toch een beetje draaglijker gemaakt heeft. Echt een aanrader !

’s Middags wordt ons een driegangenmenu met dessert aangeboden. De drank tijdens het middagmaal is niet inbegrepen in de prijs.


Daarna vertrekken we richting het MAS (Museum aan de Stroom) onder de leiding van een gids.  We kunnen er genieten van het uitzonderlijk panoramisch uitzicht en voor wie liever iets nuttigt, behoort dit hier ook tot de mogelijkheid. 

In het MAS is een tijdelijke tentoonstelling aan de gang waarvan de toegangsprijs € 8.00/persoon bedraagt.  Dit is niet inbegrepen in de prijs.

Aansluitend bezoeken we het Centraal station wat door velen wel bekend in de oren zal klinken.  Maar eens binnen weet een gids ons zeer uitzonderlijke dingen te vertellen over dit prachtige stuk architectuur.

Op de terugreis gebruiken we nog een broodjesmaaltijd te St Niklaas.


De prijs voor dit alles bedraagt € 57.00 / persoon. Hierin zijn alle toegangsgelden, gids, het middagmaal, en het avondmaal met koffie inbegrepen alsook het zakgeld voor de chauffeur.

Een hele belevenis, wie durft mee te gaan, zal er zeker een mooie uitstap aan beleven.

Inschrijven kan tot uiterlijk 15 juli  door overschrijving op bovenvermelde bankrekening of bij de leden van het feestcomité.  Uw betaling geldt als inschrijving.


C. Temmerman           :      (tel: 09 355.80.78)
E. Van De Casserie    :       (tel: 0495 202 386)
H. Lafaut                   :       (tel: 09 355.01.92)

 

Breng gerust vrienden en/of kennissen mee.  Iedereen is welkom.  Het belooft terug een toffe uitstap te worden.