Beste bezoeker van onze website,

De zomerkermissen zijn begonnen en dus tijd om ook ons programma van de Reinaertfeesten eens nader in de verf te zetten.

Het feestcomité is reeds volop aan de voorbereidingen bezig van hun volgende activiteit van het jaar, namelijk de zoveelste

Reinaertfeesten gepland van 1 tot en met 3 juli 2016.

Gestart met de Breughelfeesten en daarna de naam veranderd naar Reinaertfeesten, heeft er voor gezorgd dan het juiste aantal voor discussie vatbaar is. Daarom nu gewoon Reinaertfeesten zonder meer, maar nog steeds de moeite waard.

Voor de 10e maal op rij starten we met een boksgala met mogelijks een profkamp als hoogtepunt. Toegegeven, hierover zijn nog gesprekken lopende.

Op zaterdagnamiddag is er geen “ truckersevent ” meer voorzien, maar komt er een “ Jogging run ” in de plaats.

Iedereen kan hieraan deelnemen, zelfs voor de kleinsten is een “ Kids run ” parcours aangelegd.  ’s Avonds kan je terug aanschuiven voor een heerlijk Steakfestijn met daarna een gezellige babbel en dansgelegenheid naar ieders smaak.

De zondagmiddag herhalen we zoals vorig jaar met een overheerlijke uitgebreide brunch terwijl naast de tent een “Car meeting” voorzien is.  Een tentoonstelling van “American dream cars”, oldtimers die nog meer schitteren als nieuw.

U ziet, wederom een drukke bedoening om naar uit te kijken.

Graag ontmoeten we jullie dan ook op onze Reinaertfeesten die zoals gewoonlijk plaats vinden op het :

  • Reinaertveld

  • Doornzelestraat 18

  • Lochristi - Hijfte


Wij hebben alvast goed weer gereserveerd.

Tot dan !!